Blaas uw Water nieuw leven in

Vertrouw ons om u zuivere en innovatieve afvalwateroplossingen te bieden.

De kwaliteit van uw water kan als bedrijf een ware worsteling zijn. De enorme hoeveelheid water die in verschillende processen wordt gebruikt, kan leiden tot even grote volumes vervuild afvalwater, wat specifieke en innovatieve oplossingen vereist.

 

Afvalwater is vervuild met schadelijke stoffen en verontreinigingen die een gevaar vormen voor de volksgezondheid en het milieu. Bij Avecom delen we uw passie voor schoon water. We zijn gespecialiseerd in waterzuivering en staan klaar om u te ondersteunen. Nu de industrie zich steeds meer richt op het verminderen van waterverbruik en investeren in waterbehandeling en hergebruik, zijn wij er om u te helpen.

 

Ons team van deskundigen zet zich in om het saneringsproces te optimaliseren en oplossingen op maat te maken voor de specifieke behoeften van landbouw, industrie en commerciële bedrijven. Met onze innovaties kunt u

 

  • Waterverbruik verminderen
  • De behandeling van afvalwater optimaliseren
  • Hergebruik van water en terugwinning van nutriënten optimaliseren
  • Duurzame manieren vinden om uw waterbronnen te beheren.

Laat watervervuiling u niet tegenhouden. Neem contact met ons op en ontdek hoe Avecom u kan helpen.

Een Duik Nemen in Duurzaam Waterbeheer

Worstelt u met het vinden van effectieve en duurzame wateroplossingen? Bent u moe van ondoeltreffende afvalwaterzuiveringsprocessen en de hoge kosten?

Bij Avecom begrijpen we de uitdagingen waar u voor staat en zetten we ons in om oplossingen te bieden die voldoen aan uw unieke behoeften. Daarom bieden wij een scala aan microbiële culturen, nutriëntenmengsels en wetenschappelijk onderbouwd deskundig advies dat u kan helpen uw doelen te bereiken. Wij werken nauw samen met industriële bedrijven om hun watergerelateerde uitdagingen aan te pakken en samen nieuwe en innovatieve oplossingen te ontwikkelen waar alle partijen baat bij hebben.

Ontdek Onze Microbiële Productlijn

Testen van de Biodegradeerbaarheid

Herstel van de Natuurlijke Balans

Molecular Monitoring Water

Betreed een wereld van kennis waarin we de mysteries van microbiële gemeenschappen ontrafelen.

Haalbaarheidsstudies Water

Meer dan 150 jaar gecombineerde ervaring op het gebied van waterbehandeling

Nutreact

Uw bondgenoot in de eliminatie van eutrofiëring

Anaërobe korrelvormige biomassa

Operationele Uitdagingen Beheersen met Avecom’s Innovatieve Anaërobe Booster Cultuur

HANDS

Efficiënt, Effectief en Milieuvriendelijk

Empower

Revolutioneer uw aerobe afvalwaterzuiveringsinstallaties.

Nutriflok

Avecom werkt met trots samen met Brenntag voor de distributie van Nutriflok. Wij zetten ons in voor het verbeteren van de betrouwbaarheid en werking van uw aerobe afvalwaterzuiveringsinstallatie.

Stabilox

We hebben een partnerschap met Brenntag voor de distributie van onze innovatieve vloeibare supplementen, ontworpen om de afvalwaterbehandelingsprocessen in balans te brengen

Methanostim Liquide

Het aanpakken van de uitdagingen van onbalans in mineralen en spoorelementen in anaërobe afvalwaterbehandeling, in partnerschap met Brenntag voor distributie.