Een Totaalaanpak voor Microbiële Corrosiepreventie

Hoe u problemen met microbiële corrosie in uw gebouwen kunt identificeren, voorkomen en oplossen.

microbial corrosion

Microbiële corrosie kan een grote verscheidenheid aan materialen aantasten, van metalen tot beton en kunststoffen. Dit type corrosie ontstaat wanneer micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en algen floreren op het oppervlak van een materiaal in een omgeving die corrosie bevordert.

De versnelling van corrosie door de aanwezigheid van micro-organismen kan leiden tot dure reparaties en vervangingen van apparatuur en infrastructuur. Daarom is het cruciaal om de oorzaken, effecten en oplossingen van microbiële corrosie te begrijpen.

Laat microbiële corrosie de boel niet bederven. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Avecom u kan helpen!

Identificatie van Microbiologische Geïnduceerde Corrosie (MIC)

Microbiologische geïnduceerde corrosie verwijst naar de invloed van micro-organismen op de werking van het corrosieproces. Microbiële corrosie is een ernstig probleem dat materialen na verloop van tijd kan verzwakken en aantasten. Bij Avecom kunnen we u helpen de oorzaak en de omvang van de microbiële corrosie vast te stellen met een probleembeoordeling en schadeonderzoek. Samen met u ontwikkelen we een oplossing op maat die aan uw specifieke behoeften voldoet en kostbare reparaties en vervangingen voorkomt.

Laat microbiële corrosie de kwaliteit van uw apparatuur of infrastructuur niet in gevaar brengen. Neem vandaag nog contact op met Avecom voor een afspraak en laat ons u helpen de juiste oplossing voor uw behoeften te vinden.