Effectieve Oplossingen om uw Bodem te Herstellen

Zeg vaarwel tegen bodem- en grondwaterverontreiniging met de hoogwaardige producten en diensten van Avecom.

Is uw bedrijf betrokken bij een industrie die te maken heeft met potentieel gevaarlijke stoffen zoals minerale olie, vluchtige organische verbindingen, BTEX of MTBE? Bent u op zoek naar kostenefficiënte en duurzame oplossingen om verontreinigde grond te saneren? Avecom heeft een zeer uitgebreide expertise in het selecteren van de meest optimale saneringsstrategie.

Investeren in bodemsanering is niet alleen een slimme keuze als bedrijf, het is ook een noodzaak als u mogelijke juridische gevolgen wilt vermijden. Verontreinigde grond kan aanzienlijke risico’s opleveren voor de volksgezondheid en het ecosysteem, en als dit niet wordt aangepakt, kan dit leiden tot juridische stappen, boetes en andere straffen. Door proactief stappen te ondernemen om bodemverontreiniging te voorkomen en indien nodig te investeren in sanering, kunt u uzelf beschermen tegen wettelijke aansprakelijkheid en tegelijkertijd de gezondheid van uw werknemers en het milieu beschermen.

Klaar om uw bodem een make-over te geven? Neem contact op met Avecom en ontdek hoe wij uw industriële faciliteiten kunnen helpen het beste uit zichzelf te halen!

Hoe

Het vrijkomen van toxische chemicaliën in de bodem kan ingrijpende gevolgen hebben, waaronder verontreiniging van nabijgelegen grond- of oppervlaktewater, wat gevolgen kan hebben voor plaatselijke ecosystemen, de landbouw en de drinkwatervoorziening. Het is belangrijk op te merken dat deze problemen ernstige juridische gevolgen kunnen hebben. Het belang van proactieve maatregelen om de volksgezondheid en het milieu te beschermen, wordt benadrukt door het gebrek aan actie om bodemverontreiniging te voorkomen of aan te pakken wanneer deze optreedt.

 

Als uw bedrijf wordt geconfronteerd met verontreinigde grond, kan Avecom’s aanbod van bodemsaneringsoplossingen helpen de gezondheid van uw werknemers en het milieu te beschermen. De enige manier om vast te stellen of grond verontreinigd is, is door een staal te nemen en dit door een ervaren laboratorium te laten testen. Onze Avecom experten kunnen dat! Ons team biedt haalbaarheidstesten op laboratoriumschaal en een gamma van molecaire microbiële tools aan om de mogelijkheden voor succesvolle bodemsanering te beoordelen. Avecom biedt bovendien een gamma van microbiële consortia aan die gebruikt kunnen worden als inoculum in bioaugmentatie projecten.

Of u nu op zoek bent naar een consulting partner om oplossingen te vinden op maat van uw behoeften of u geïnteresseerd bent in één van onze producten, Avecom kan u helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw bodem naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ontdek onze Microbiële Productlijn

Testen van de Biodegradeerbaarheid

Herstel van de Natuurlijke Balans

Multidechlorobac

Wordt u geconfronteerd met de uitdaging van gechloreerde vluchtige organische stoffen (VOCl) die uw bodem en grondwater vervuilen?

Molecular Monitoring Bodem

Betreed een rijk van kennis waar we de mysteries van microbiële gemeenschappen ontrafelen.

Haalbaarheidsstudies Bodem

Ervaar uit de eerste hand hoe deze onderzoeken het potentieel van uw grond ontketenen, waardoor we de perfecte oplossing kunnen creëren die de verwachtingen overtreft.