Microbiële Uitdagingen Transformeren met Geavanceerde Apparatuur

De Maatstaf Zetten voor Kwaliteit en Betrouwbaarheid in Microbiële Analyse en Procesontwikkeling

Onze Onderzoeksfaciliteiten

Bij Avecom belichamen we onze toewijding aan onze klanten met onze geavanceerde technologie en state-of-the-art faciliteiten. Onze aanzienlijke investering in eersteklas middelen getuigt van onze inzet om niets minder dan uitzonderlijke service te bieden.

Veiligheid en Precisie: Onze Geavanceerde Laboratoria en Apparatuur

Wij zijn voorstander van kwaliteit en veiligheid in onze vergunde bioveiligheids niveau 1 (BSL-1) en niveau 2 (BSL-2) laboratoria. Deze faciliteiten huisvesten onze gespecialiseerde apparatuur, waardoor we een breed spectrum van micro-organismen veilig en effectief kunnen bestuderen. Ons streven is om een bevorderlijke omgeving te bieden voor gedetailleerde analyse en een grondig begrip van uw microbiële problemen.

We hebben onze laboratoria uitgerust met geavanceerde instrumenten zoals GC-TCD (Gaschromatografie met Thermische Geleidbaarheidsdetector) en GC-FID (Gaschromatografie met Vlam Ionisatie Detector). Deze instrumenten garanderen een ongeëvenaarde precisie en gevoeligheid bij het detecteren en kwantificeren van chemische verbindingen, en bieden een uitgebreid moleculair inzicht in microbiële uitdagingen.

Gestroomlijnde Verwerking: Van Voorbehandeling tot Product

Onze faciliteiten zijn ontworpen om optimale materiaalvoorbereiding en microbiële verwerking te bieden. Uitgerust om zijstroom voorbehandeling te verwerken, verzekeren we soepele en efficiënte operaties gedurende uw project.

Onze fermentoren, geschikt voor batch, gevoede batchf continue operaties, versterken ons vermogen om grootschalige microbiële verwerking uit te voeren. Met onze aërobe en anaërobe fermentoren, die tot 2000 liter kunnen verwerken, houden we strikte controle over elke procesparameter om betrouwbare resultaten te leveren. Bovendien garandeert onze gespecialiseerde apparatuur voor downstreamverwerking, waaronder centrifugatie en pasteurisatie, een eindproduct dat voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

Kwaliteitsgarantie

Onze Feed Chain Alliance (FCA) certificering voor kleinschalige commerciële productie van diervoedermiddelen met behulp van microbiële fermentatie onderstreept ons vermogen om consequent hoogwaardige, veilige en betrouwbare producten te leveren. Deze certificering versterkt onze positie als leider in het veld. Bij Avecom is onze state-of-the-art apparatuur meer dan alleen machines. Het is een symbool van onze toewijding aan kwaliteitsservice en vormt de basis van onze oplossingen voor microbiële uitdagingen.