De toekomst van plantenvoeding

Bereik gezonde groei en hoge opbrengsten terwijl u het milieu minder belast en kosten verlaagt.

Sustainable plant nutrition with AMF

Uw planten voorzien van de nodige voedingsstoffen is de sleutel tot een gezonde groei en een hoge opbrengst. Maar heeft u wel eens nagedacht over de gevolgen voor het milieu van de meststoffen die u gebruikt?

Door Avecom’s Microbial Fertilizer (AMF) te gebruiken, kunt u hetzelfde niveau van plantengroei en opbrengst bereiken als met commercieel verkrijgbare organische meststoffen, maar met een meer duurzame en kosteneffectieve optie. AMF levert een directe bron van macrovoedingsstoffen voor planten zoals stikstof, fosfor en kalium (N/P/K) en geeft deze voedingsstoffen in de loop van de tijd geleidelijk vrij. Dit langzame afgiftepatroon ligt dicht bij de werkelijke behoeften van de plant, waardoor het een efficiënte meststof is.

Klaar om duurzaam te groeien? Neem contact op met Avecom om onze microbiële meststof - AMF - te proberen!

Sustainable Plant Nutrition with AMF

Avecom’s Microbial Fertilizer (AMF) levert niet alleen duurzame plantenvoeding, maar biedt ook een extra beschermingslaag voor uw planten. Het buffert tegen zuurgraad, alkaliteit, zoutgehalte, pesticiden en zware metalen, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die werken in gebieden met hoge niveaus van milieustressoren.

 

Door te kiezen voor Avecom’s Microbial Fertilizer (AMF), krijgt u de essentiële voedingsstoffen die uw planten nodig hebben terwijl u duurzame plantenvoeding bevordert, uw lokale economie ondersteunt en bijdraagt aan een circulaire economie. Bereik milieuvriendelijke en kosteneffectieve plantengroei die uw planten en het milieu beschermt met AMF.

Onderzoeksprojecten

CAFIPLA: Ontgrendel het potentieel van momenteel on(der)benutte biogene afvalstromen als grondstof voor de bio-economie door een innovatieve en pragmatische benadering van de voorbehandeling van biomassa te implementeren.

RUSTICA: Demonstratie van circulaire bio-meststoffen en implementatie van geoptimaliseerde meststofstrategieën en waardeketens in plattelandsgemeenschappen.