Carrière

Welkom op de Carrièrepagina van Avecom. Ontdek de huidige vacatures en zet de volgende stap in je professionele carrière bij Avecom. Jouw toekomst in de biotechnologie begint hier.  

Bij Avecom zijn we altijd op zoek naar getalenteerde individuen om ons team te versterken. Als frontrunner in de biotechnologiesector zijn we continu op zoek naar getalenteerde individuen die gepassioneerd zijn om een verschil te maken in de wereld door middel van hun expertise en innovatie.

Wij geloven in het empoweren van onze mensen om te groeien, innoveren en vooruit te gaan. Als je klaar bent om bij te dragen aan baanbrekende inspanningen in de biotechnologie, verken dan onze carrièremogelijkheden en zet de eerste stap in je reis bij Avecom. Als er geen huidige vacatures zijn die overeenkomen met jouw vaardigheden, ben je van harte welkom om ons je CV en motivatiebrief te sturen.

Ben je een student of pas afgestudeerd en zoek je een uitdagende en opwindende omgeving voor je master- of doctoraalscriptie, of een stage? Avecom werkt samen met meerdere universiteiten om een unieke leerervaring te bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze missie is het ontwikkelen van innovatieve en duurzame oplossingen voor milieu- en industriële problemen.