Luchtbehandelingsoplossingen voor een Duurzame Toekomst

Onderschat het belang van luchtbehandeling niet...

Investeren in duurzame luchtbehandelingsoplossingen heeft meer voordelen dan u denkt! Ten eerste verbetert een goede binnenluchtkwaliteit de gezondheid en productiviteit van werknemers, wat weer kan leiden tot een betere werkomgeving en een hogere winstgevendheid. Daarnaast is naleving van lokale en nationale luchtkwaliteitsvoorschriften belangrijk, vooral als uw bedrijf werkzaam is in een sector waar emissies en vervuiling een aandachtspunt zijn.

 

En tenslotte heeft uw bedrijf de verantwoordelijkheid om de impact op het milieu en de ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Zeg vaarwel tegen benauwde lucht, en hallo tegen frisse oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Avecom u kan helpen uw doelen te bereiken!

Het belang van Micro-organismen in de Binnenomgeving

Zuivere lucht is cruciaal voor uw bedrijf en ons team van deskundigen kan u daarbij helpen. Met onze jarenlange ervaring in procesontwikkeling hebben we innovatieve en gepatenteerde luchtbehandelingsoplossingen geïmplementeerd voor onze strategische industriële partners. Wij begrijpen het belang van micro-organismen in de bebouwde omgeving en we zijn toegewijd aan het bieden van duurzame oplossingen die de luchtkwaliteit verbeteren en een gezonde omgeving ondersteunen. Ons gepatenteerde systeem bestrijdt de circulatie van virussen in kantoren en gebouwen, terwijl onze microbiële cultuur het microbioom opnieuw opbouwt. Laat een slechte luchtkwaliteit u niet tegenhouden. Laat ons u helpen gemakkelijk adem te halen met effectieve en duurzame luchtbehandelingsoplossingen.

 

Daarom ontwikkelde Avecom:

  • een gepatenteerd systeem om de circulatie van virussen in kantoren en gebouwen aan te pakken
  • een microbiële cultuur die het microbioom in de binnenomgeving heropbouwt.

Verbeter de Efficiëntie van Biologische Luchtreinigers op uw Boerderij

CBGroep en Avecom hebben een innovatieve en gepatenteerde technologie ontwikkeld genaamd Spuivreter.Het vermindert tot 96% van het waterverbruik in biologische luchtwassers en tot 85% van de totale stikstof in vergelijking met een luchtwasser zonder nabehandelingssysteem. Deze technologie is ideaal voor rundveestallen en pluimveestallen omdat deze verwijdert onaangename geuren, verbetert de ventilatie en verwijdert selectief nitriet uit de lucht. Door gebruik te maken van de Spuivreter kunnen boeren op een betaalbare manier voldoen aan de milieurichtlijnen..