Upcycling van Reststromen

ProMic, ValProMic, Eximium, en meer: innovatieve en milieuvriendelijke voeroplossingen

Naarmate de bezorgdheid over de milieueffecten van de veehouderij toeneemt, zijn meer bedrijven op zoek naar duurzame alternatieven voor traditionele voederoplossingen. Conventionele productiemethoden voor diervoeder kunnen veel middelen vergen en bijdragen tot ontbossing, watervervuiling en de uitstoot van broeikasgassen. Aangezien de wereldwijde vraag naar diervoeder naar verwachting zal toenemen, is het vinden van duurzame bronnen van diervoeder van cruciaal belang geworden om aan deze vraag te voldoen en tegelijkertijd de gevolgen voor het milieu te minimaliseren.

Voed de verandering die u in de wereld wilt zien! Neem contact op met Avecom en ontdek onze innovatieve en milieuvriendelijke voeroplossingen.

Hoogwaardige Voederproducten uit Gerecupereerde Voedingsstoffen

Bij Avecom zijn we trots op het creëren van duurzame en innovatieve voeroplossingen. Onze gepatenteerde processen zijn ontworpen om laagwaardige nevenstromen op te waarderen tot hoogwaardige eiwitrijke voederingrediënten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de principes van de circulaire economie.

Wij bieden een reeks hoogwaardige eiwitbronnen, zoals ProMic en Eximium, die zijn gemaakt van teruggewonnen nutriënten.

Al onze diervoeders voldoen aan de FCA-vereisten, zodat onze producten van de hoogste kwaliteit en veiligheid zijn. Als het gaat om duurzame en hoogwaardige biomassa fermentatie, kies dan voor Avecom.

Promic

Het herdefiniëren van de normen voor diervoedermiddelen

Eximium

Ervaar de innovatieve oplossing voor uw proteïnebehoeften met Avecom’s EXIMIUM®

Valpromic

Een Samenwerkingsrevolutie in Duurzame Proteïneproductie