Vacature: Project Engineer

Over de job

  • Je bent op zoek naar een uitdagende rol in R&D in bodem- en watersanering en/of biomassa fermentatie.
  • Je ontwerpt haalbaarheidsstudies op labo- en pilootschaal en voert ze uit.
  • Je kan vlot overweg met de standaard Office applicaties.
  • Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels en je kan nauwgezet rapporteren.
  • Je toont een zeer grote bereidheid om te leren en je neemt initiatief.
  • Je hebt sterke analytische skills. Je bent sterk in problemen oplossen.
  • Je neemt initiatief en weet deadlines en budgetten te respecteren.

 

Over je profiel

  • Je hebt een technische en wetenschappelijke achtergrond op masters niveau . Jee hebt affiniteit met en een sterke interesse in microbiële processen.

 

Over Ons

Avecom, gevestigd in België, is een expert in Microbiëel Management en een toonaangevende leverancier van innovatieve en duurzame oplossingen voor milieuproblemen en industriële uitdagingen, met een focus op afvalwaterbehandeling, degradatieprocessen en bodemsanering. Ons gespecialiseerd team van milieutechnici, industriële ingenieurs en laboratoriumtechnici werkt aan het sturen en optimaliseren van microbiële processen volgens de behoeften van onze klanten.

Onze volledig uitgeruste laboratoria en productiefaciliteiten maken een brede dienstverlening mogelijk, zoals haalbaarheidsstudies op labo- en pilootschaal, R&D van screening op laboschaal tot aantonen van toepasbaarheid op pilootschaal, en kleinschalige contract manufacturing. We zijn trots op onze ultramoderne laboratoria en meerdere proeffaciliteiten, waardoor we onze innovaties naadloos kunnen overbrengen van het laboratorium naar projecten op commerciële schaal.

Als een betrouwbare partner met uitgebreide ervaring heeft Avecom met succes talloze baanbrekende en duurzame producten en processen op de markt gebracht. Binnen ons diverse portfolio presenteren we met trots een reeks gepatenteerde producten die niet alleen milieusanering omvatten, maar ook het gebied van biomassafermentatie. Deze innovatieve oplossingen hebben hun effectiviteit bewezen in het verbeteren van de prestaties van afvalwaterzuiveringsinstallaties, vergisters, in-situ CVOC-degradatie in bodems en andere gerelateerde toepassingen. Door onze expertise in microbiële fermentatie te benutten, kunnen we unieke en op maat gemaakte oplossingen bieden die bijdragen aan zowel circulariteit als industriële efficiëntie.
 

Over ons aanbod

  • Een veelzijdige baan in een innovatieve omgeving met verantwoordelijkheid
  • Competitief salarispakket met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 40-urige werkweek dus 20 verlofdagen + 12 ADV-dagen)